avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Speta interesanta- help needed
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Speta interesanta- help needed

S.C. X are un debit restant fata de mine si intra in procedura falimentului, moment in care S.C. Y se angajeaza sa preia debitul printr-un contract de novatie prin schimbare de debitor. Nu dupa mult timp si aceastei societati i se cere deschiderea procedurii falimentului. Asupra hotararii de intrare in faliment se face atat recurs, cat si revizuire si se obtine in final neintrarea in faliment. Singurul bun aflat in proprietatea societatii debitoare este un imobil unde se afla si sediul, care, daca ar fi fost valorificat chiar si in procedura falimentului la valoarea de piata, ar fi acoperit creantele.
Sunt convinsa ca acum primul lucru facut de debitoare va fi vinderea imobilului. Ce pot sa fac ca sa-mi recuperez debitul?
Sa incerc o conciliere in care sa fac referire si la eventualitatea vinderii imobilului?(ca bani din alta parte sigur nu sunt)...
Sa inscriu in CF un posibil proces inceput chiar si pe OUG nr. 117/2007?
Sa incerc sa obtin o declaratie data in fata notarului?
Sa cer individual intrarea in faliment; sta in picioare contractul meu de novatie pentru asta?
Astept si alte solutii ... ca in situatia data chiar nu pot sa-mi depasesc conditia feminina....#-o
Cel mai recent răspuns: hellenburgous , utilizator 22:49, 22 Noiembrie 2007
search google cumparare creante...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare??? cosminy_70 cosminy_70 DACA RADIEZ FIRMA CARE A FOST DIZOLVATA IN PROCEDURA DE FALIMENT SI UN IMOBIL PROPRIETATEA FIRMEI ESTE GREVAT DE SARCINI CE SE INTAMPLA CU ACESTEA ? CUM ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Avem de recuperat de la o societate o suma de bani. I-am convocat la conciliere si nu au venit. Acum am aflat ca societatea debitoare se afla in reorganizare ... (vezi toată discuția)
Procedura faliment simplificata Tassaly Tassaly Buna ziua !! Am fost Administratorul (asociatul) unei firme care este in procedura de faliment simplificat ,intrebarea mea este pot sa intreprind ceva daca ... (vezi toată discuția)