avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani

Buna ziua, va cer ajutor in problema mea
in acest an am nascut un copil dar nu stiu daca beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului avand in vedere ca am avut intrerupt contractul de munca 3 luni cu concediu fara plata pe probleme personale.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:52, 15 Septembrie 2010
Buna ziua !
In conditiile date , daca intreruperea a avut loc in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului nu intruniti conditia perioadei de stagiu obligatoriu si nu beneficiati de indemnizatie CIC ... :wassat:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil dupa somaj cristina adriana cristina adriana Beneficiez de somaj pana in 15.aprilie.2010 si sunt insarcinata in aprox. 1 luna, dupa calculul meu ar trebui sa nasc in mai 2010. Este necesar pentru o luna ... (vezi toată discuția)
Gravida poate intra in somaj si apoi poate beneficia de indemnizatie de crestere copil? fluturas2010 fluturas2010 buna ziua, sunt insarcinata in 11 saptamani si datorita problemelor firmei unde lucrez va trebui sa mai intru in concediu fara plata, daca as intra mai bine in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mika2010 mika2010 Sunt in somaj din 27 noiembrie 2009 si insarcinata in 24 de saptamani,urmand ca nasterea sa aiba loc in prima jumatate a lunii Mai 2010.Pot beneficia de plata ... (vezi toată discuția)