avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... util
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

util

Buna ziua
In continuare va prezint o stare de fapt si anume:
Am o societate care la randu-i are in derulare un contract de leasing auto. In acest moment respectiva societate se afla in procedura de dizolvare voluntara. Cum va afecta derularea acestui contract prezenta situatie? Cum va afecta derularea acestui contract radierea firmei?
Intentia mea este sa duc contractul pana la capat chiar daca firma va fi radiata.
Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.
Cel mai recent răspuns: victor.tudor , utilizator 19:24, 15 Septembrie 2010
Schimbati partile in contractul de leasing.
In mod normal, dizolvarea voluntara se poate face numai daca societatea are bilant pe 0 (vi-l cere in faza a doua a dizolvarii).
Mai greu ca sa nu spun imposibil cu schimbatul partilor. Cei de la firma de leasing nu accepta cesionarea contractului catre persoane fizice (l-as fi preluat pe numele meu) si nici catre firme nou infiintate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar daniellla76 daniellla76 as dori sa aflu daca din punct de vedere juridic o firma aflata in dizolvare voluntara sau insolventa este considerata in activitate deoarece am o firma pentru ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara srl sau cesiune? danpavel57 danpavel57 buna ziua, am un srl infiintat in 2003 in care am 90% din partile sociale, tatal meu 5% si o fosta colega 5% (pe colega nu o mai gasesc fiind plecata din tara ... (vezi toată discuția)
Probleme de insolventa SebastianBlidariu SebastianBlidariu Buna seara, Speta: O firma are calitatea de creditoare intr-un proces de insolventa. Pe parcursul acestuia se dizolva voluntar. Nu anunta instanta iar ... (vezi toată discuția)