avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Dosar pierdut!
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Dosar pierdut!

Buna ziua.Sunt angajata la o primarie din anul 2007 si am fost anuntata ca mi s-a pierdut dosarul pe care l-am depus la angajare.Defapt in aceasta situatie sunt inca 5 angajati.Intrebarea mea este ce pot sa fac in aceasta situatie.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:46, 16 Septembrie 2010
Incercati sa-l reconstituiti- un exempar al contractului de munca trebuie sa fie la d-voastra, iar in ceea ce priveste restul actelor, banuiesc ca erau copii si d-voastra aveti originalele.
avocat Cristina Popescu
Multumesc pentru raspuns.La dosar mai exista si un examen scris.Lipsa lui nu constituie o problema?
Sunteti personal contractual sau functionar public? Va intreb pentru ca dosarul profesional al functionarului public nu se "misca" din institutie.
Sunt personal contractual.Acum cu noua reorganizare a personalului e obligatoriu sa fim functionari publici.
Am o colega la primarie in serviciul asistenta sociala care a terminat studiile superioare in anul 2008,iar inainte de aceasta a fost incadrata inspector contractual II.Mentionez ca lucreaza in domeniu din anul 2005.Acum este recrutata ca functionar public si am dori sa stim unde se incadreaza in functia publica de executie.Multumim.

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarului public nicol1970 nicol1970 am terminat anul trecut facultatea de administratie publica si am solicitat incadrarea mea corespunzatoare conform studiilor superioare deoarece pana acum am ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public bucsa carmem bucsa carmem sunt angajata in cadrul unei primarii de comuna ca functionar public din anul 2003 luna martie avand functa de referent iar din anul 2007 luna oct am functia ... (vezi toată discuția)
Pot promova in clasa? iulian manguta iulian manguta As vrea sa stiu daca pot promova in clasa de la functia de asistent inspector la inspector ca functionar publi, daca am vechime 9 ani ca functionar (referent ... (vezi toată discuția)