avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Dosar pierdut!
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Dosar pierdut!

Buna ziua.Sunt angajata la o primarie din anul 2007 si am fost anuntata ca mi s-a pierdut dosarul pe care l-am depus la angajare.Defapt in aceasta situatie sunt inca 5 angajati.Intrebarea mea este ce pot sa fac in aceasta situatie.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:46, 16 Septembrie 2010
Am mai trimis acest mesaj dar nu am primit nici un raspuns.Lucrez la o primarie de oras de gradul III in compartimentul financiar contabil .Am intrat in administratie publica in anul 2004 in luna august.In anul 2009 am absolvit o facultate cu specializarea contabilitate.Acum anafp-ul ne obliga sa devenim functionari publici.Intrebarea mea este cum voi fi eu incadrata .Mentionez ca eu am fost incadrata inspector de specialitate II cu studii superioare imediat dupa absolvirea facultatii.
Insector clasa I grad profesonal asistent si o treapta de salarizare care sa asigure, pe cat posibil, un salariul apropiat de ce aveti in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarului public nicol1970 nicol1970 am terminat anul trecut facultatea de administratie publica si am solicitat incadrarea mea corespunzatoare conform studiilor superioare deoarece pana acum am ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public bucsa carmem bucsa carmem sunt angajata in cadrul unei primarii de comuna ca functionar public din anul 2003 luna martie avand functa de referent iar din anul 2007 luna oct am functia ... (vezi toată discuția)
Pot promova in clasa? iulian manguta iulian manguta As vrea sa stiu daca pot promova in clasa de la functia de asistent inspector la inspector ca functionar publi, daca am vechime 9 ani ca functionar (referent ... (vezi toată discuția)