avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda penala

Buna ziua
Am o amenda penala in Germania pe motiv de furt din magazin in valoare de 1000 euro.:sorry: Pot sa scap de ea?Pot sa o platesc si in rate?Cum trebuie procedat?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:43, 15 Septembrie 2010
Daca va aflati in Germania,cu privire la acest aspect,trebuie sa consultati un jurist German.
Daca va aflati in Romania si amenda a sosit pe adresa dvs.ddin tara,puteti merge la Sectia Fianciara de domiciliu pentru a discuta modalitatile de plata cu cei de acolo,unde se pare ca se permite plata in doua transe in termene foarte scurte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt roxyta roxyta buna ziua. am fost prinsa furand dintr-um magazin.:\"> mentionez ca am 2 copiii mici , fara tata...eu nu am servici,traiesc doar din alocatii. am predat tot ... (vezi toată discuția)
Restrictie germania Raluca Nila Raluca Nila Buna seara, In noiembrie 2015 tatal meu a fost prins baut la volan in Germania, el fiind șofer de tir. Permisul i-a fost retinut pe moment, a platit si ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva? plata amenda primita in germania adimar123 adimar123 buna seara, unde ma pot informa despre o amenda penala primita pe teritoriul statului german in anul 2010, pt infractiunea de furt din magazin, dar pe care nu ... (vezi toată discuția)