avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... am dat ex de licenta in iunie2009 la Spiru Haret ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

am dat ex de licenta in iunie2009 la Spiru Haret facultatea MFC/CIG forma de invatamant ID

in anexa 1 la ordonanta nu specifica ca ar trebui sa sustin examenul din nou,la MFC Bucuresti/CIG-ID este barat,nu stiu ce sa mai cred dau sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:49, 19 Septembrie 2010
Forma de invatamant ID de la Spiru Haret nu este acreditata ...de aceea apare barat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relicentiere spiru haret natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , as dori o parere despre mult mediatizata cerere si sustinerea relicentieri , eu am sustinut licenta in anul 2009 in data de 06 iulie (inainte de ... (vezi toată discuția)
Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, ... (vezi toată discuția)
Examen licenta ana_abo ana_abo Pentru cei care au dat licenta in 2009 iunie la Spiru Haret ID, ce se mai stie, sunt ceva noutati, se da din nou, nu? Este vvb. despre MFC CIG Bucuresti ID ... (vezi toată discuția)