avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Procedura sustinere - participare licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Procedura sustinere - participare licitatie

Ce documente si in ce forma sunt necesare pentru procedura de sustinere din partea unui tert in vederea calificarii in cadrul unei proceduri de achizitie publica?
Cel mai recent răspuns: atlasconsult , utilizator 09:33, 16 Septembrie 2010
Buna seara,
Eu am exersat sustinerea cu personal si sustinerea pentru experienta similara.
Am pus urmatoarele documente :
1) Cazul 1 : Angajamentul ferm (conform formularelor ANRMAP - VOL.2) din partea tertului autentificat la notar (asa cere legea).
Declaratie privind eligibilitatea din partea tertului
Declaratie privind neincadrarea in art.181
Lista cu personal
2) Cazul 2 : Angajamentul ferm (conform formularelor ANRMAP - VOL.2) din partea tertului autentificat la notar
Declaratie privind eligibilitatea din partea tertului
Declaratie privind neincadrarea in art.181
Copie dupa contract, proces verbal de receptie si recomandare

Daca nu aveti formularul de angajament sa-mi spuneti si vi-l voi trimite pe mail.

O zi frumoasa!
Va multumesc pentru clarificare.
Nu stiam ca exista un formular standardizat pentru sustinere si ca trebuie legalizat documentul.
Va rog sa-mi trimiteti draftul documnetului pe: contact@atlasconsult.ro
Multumesc anticipat.
N.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tert sustinator capacitate tehnica si/sau profesionala luandai luandai Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii cu privire la urmatorul caz: Intentionam sa participam la o licitatie, insa nu indeplinim una dintre ... (vezi toată discuția)
Sustinatorul tehnic pentru licitatii. laritzu laritzu Buna ziua.Asa cum spune si titlul ,as vrea sa stiu care este statutul legal al sustinatorului tehnic in licitatii. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Referitor: achizitii publice - sustinator crenguta1963 crenguta1963 In ce forma trebuie prezentat un document de catre un ofertant in cadrul unei proceduri de achizitie publica, astfel incat sa fie in conformitate cu ... (vezi toată discuția)