avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

am depus o contestatie la executare , cu termen in luna 3/201 , si o cerere de suspendare a executarii , care a fost judecata in camera de consiliu.
Trebuia sa dea o solutie , dar a mai amanat cu o saptamana , prin motivul sa se depuna la dosar , copie dupa certificat de grefa ,(in care se arata ca imobilul adjudecat era in proces de revendicare) dupa comunicarea de la executor , dupa cautiune , sau in lipsa dupa cererea de ajutor public judiciar in care sa se arate cuantumul , si alte acte care le-am depus.
Poate sa respinga cererea , sau e un lucru care se cere pt a admite
Cel mai recent răspuns: edycom , utilizator 13:25, 22 Septembrie 2010
S-a dat sentinta in camera de consiliu care este urmatoarea :admite cererea de ajutor public judiciar...scutirea de cautiune si respinge cererea de suspendare provizorie ca neintemeiata...cam urat pt mine.
care at fi motivele pt a admite o cerere?daca nu un proces de revendicare pe legea 10 pornit in timpul executarii iar executorul a ascuns acest lucru fata de adjudecatar , nu are un extras de CF ca-ci acolo se specifica ca este intabulat cel ce face revendicarea.
Acum am inteles ca si "revendicatorul" depune o cerere de suspendare provizorie.
Credeti ca are vre-o sansa sa-i admita lui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere ajutor judiciar danielasteflea danielasteflea Buna ziua , Ma confrunt cu urmatoarea situatie :am depus o contestatie la executare , insotita de o cerere de suspendare provizorie care trebuia sa se ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca nicu 68 nicu 68 La o desfacere abuziva a contractului de munca,prima instanta da cistig de cauza reclamantului(fostul angajat).Acesta face demersurile legale ... (vezi toată discuția)