avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... job
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

job

lucrez la o societate comerciala in postul de secretara .terminand facultatea de management am solicitat trecerea in alta grila de salarizare adica a studiilor superioare.cererea mi-a fost respinsa cu explicatia citez:nu avem locuri disponibele deocamdata. as vrea sa-mi raspunde-ti daca este legal sau nu daca mi-am cerut drepturile.ce as putea sa fac incontinuare:O
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2010
bituc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican , Avocat 17:45, 15 Septembrie 2010
Buna ziua.Avand in vedere faptul ca aveti incheiat cu angajatorul un contract individual de munca pentru un post cu studii medii acesta nu poate fi obligat chiar daca ar avea disponibil vreun post pentru studii superioare, sa va angajeze pe acesta.Participati la examene organizate de angajator sau de alte societati comerciale pentru posturi corespunzatoare pregatirii dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare salariala gabbyy gabbyy Buna ziua, sunt secretara in cadrul unui birou si tocmai mi i s a redus salariul pentru angajat cu studii medii deoarece mi i s a comunicat ca in postul de ... (vezi toată discuția)
Angajati studii medii mticusi mticusi Am fost angajata in 2008 pe studii medii personal contractual. La momentul angajarii aveam terminata deja facultatea si un master, dar postul fiind pe studii ... (vezi toată discuția)
Avansare job bituc bituc am terminat facultatea de management de curand.pana acum am avut salariul mediu pe econ.chiar mai putin adica 600 ron net.sunt secretara la o societate ... (vezi toată discuția)