avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de maternitate

Care sunt conditiile pt. a beneficia de concediu de maternitate ( care este perioada minima de a fii angajat )
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican , Avocat 18:06, 15 Septembrie 2010
Stagiul de cotizare necesar pentru obtinerea prestatiei de asigurari sociale pentru maternitate poate fi constituit din suma a 6 luni, oricare ar fi ele in termenul de 12 luni dinaintea lunii de acordare a concediului medical de maternitate, care este inscrisa in certificatul medical emis de medicul abilitat de lege in acest sens

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal claudia s claudia s ca sa pot beneficia de prenatal mi s-a spus de cei de la cnas ca trebuie sa am ultimii 5 ani platiti. Este obligatoriu ? (vezi toată discuția)
Conditii de plata a concediului de maternitate si a concediului de crestere copil anairam_unid anairam_unid Am o angajata care lucreaza de 4 luni si acum este in concediu prenatal ,vreau sa stiu daca ii pot plati concediul medical si daca sunt obligata sa il ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate, nedumeriri Christinne2013 Christinne2013 Buna seara, Am lucrat in perioada Ianuarie-Iunie 2013 cu 1350 ron/luna, din luna Iulie nemaiplatind asigurarea de sanatate. Am dpn 27 Noiembrie. Pentru a ... (vezi toată discuția)