avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... INVATAMANT - control la o scoala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

INVATAMANT - control la o scoala

Va rog frumos spuneti la cine trebuie sa ma adresez sa poata veni din afara CONSTANTEI sa faca un control serios la unul din liceele din oras .pentruca inspectoarea este mana in mana cu directoarea liceului.
Cel mai recent răspuns: ContSters168365 , utilizator 08:45, 18 Septembrie 2010
Minister. Dar depinde ca vreti sa se constate, avand in vedere ca atat controlul, cat si eventualele sactiuni se stabilesc de catre ISJ.
Adresati- va ierarhic la ISJ si apoi la Ministerul Educatiei, dupa veti primiti raspunsul de la ISJ Constanta! altfel, riscati ca plangerea dv sa fie trimisa de la ME la ISJ CT , daca nu v- ati adresat pe cale ierarhica!:(
In primul rand va adresati inspectoratului judetului respectiv.
In termen de 30 de zile se impune raspunsul la cererea dumneavoastra, fie prin cercetare de catre inspectorul de sector ( cel ce raspunde de liceu ), fie o inspectie tematica RODIS.
Daca se trimite la minister, acestia o redirectioneaza inapoi la inspectorat, care la randul lor trebuie sa le dea raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara : mustrare scrisa ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Am primit vineri sanctiunea disciplinara . Toate presupusele abateri disciplinare ori sunt interpretate gresit ori nu exista . Acum este ... (vezi toată discuția)
Inspecție specială abuziva scg scg As dori sa stiu la cine sa contest o inspecție inopinata de la ISJ făcută in urma unei contestatii care aveam sa o câștig, inspectie realizata ... (vezi toată discuția)
Repartizare clasa ix ioana-simona ioana-simona Buna ziua.In legatura cu transferul\\"ilegal\\"de elevi de la oradea va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o sugestie cui sa ma adresez.Copilul meu cu media 7.54 ... (vezi toată discuția)