avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Inspecție specială abuziva
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Inspecție specială abuziva

As dori sa stiu la cine sa contest o inspecție inopinata de la ISJ făcută in urma unei contestatii care aveam sa o câștig, inspectie realizata neregulamentar , deci neconforma cu regulamentul inspecțiilor care presupun niste etape, discuții preliminare cu profesorii inspectați, se tine cont de autoevaluare, in urma acestei inspecții am primit 2 sancționări disciplinare, acordate in aceeași zi pentru persoane diferite, dintre care una este inspectoare care mi-a acordat calificative in mod nwjuatificat,iar in regulament scrie ca inspectorii nu trebuie sa creeze tensiuni in școală iar aceasta inspectoare mi a adus si jigniri dar eu nu am obiceiul sa ma plâng deoarece consider ca a fost discuție profesionala si nu ar trebui sa procedam in felul acesta, plangandu-ne, mai ales ca , in cazul ei , nu a respectat regulamentul, a intrat cu o metodista in ora fara sa spună de ce,
Cel mai recent răspuns: scg , utilizator 19:54, 6 Ianuarie 2018
Puteti sesiza Corpul de Control al Ministerului Educatiei.
As putea contesta o sanctiune direct la Tribunal, trecand peste colegiul disciplinar al ISJ? Pt ca am observqt ca intre inspectori si directori exista schimb de inf in dauna mea, adica la ultimele 2 contwstatii colegiul de disciplina nu mi a mai raspuns si scoala s a autosesizat , invocand vicii de procedura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sancțiuni viciate? scg scg Buna ziua, sunt profesoara si as dori sa stiu daca s a procedat bine in căzul meu Am primit răspuns la doua sancțiuni cu avertisment de la școală care m ... (vezi toată discuția)
Contestatie consiliul de disciplina - drept reprezentare avocat mihaela_h mihaela_h Buna ziua Am fost sanctionata de scoala la care lucrez cu avertisment. Am depus contestatie la Consiliul de disciplina de pe langa ISJ, conform ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie-sanctiune contest_decizie contest_decizie Derularea evenimentelor: 16.05.2014/declaratii depuse la secretariatul scolii si in aceeasi zi [b]sesizare catre Consiliul de administratie din partea ... (vezi toată discuția)