As dori sa stiu la cine sa contest o inspecție inopinata de la ISJ făcută in urma unei contestatii care aveam sa o câștig, inspectie realizata neregulamentar , deci neconforma cu regulamentul inspecțiilor care presupun niste etape, discuții preliminare cu profesorii inspectați, se tine cont de autoevaluare, in urma acestei inspecții am primit 2 sancționări disciplinare, acordate in aceeași zi pentru persoane diferite, dintre care una este inspectoare care mi-a acordat calificative in mod nwjuatificat,iar in regulament scrie ca inspectorii nu trebuie sa creeze tensiuni in școală iar aceasta inspectoare mi a adus si jigniri dar eu nu am obiceiul sa ma plâng deoarece consider ca a fost discuție profesionala si nu ar trebui sa procedam in felul acesta, plangandu-ne, mai ales ca , in cazul ei , nu a respectat regulamentul, a intrat cu o metodista in ora fara sa spună de ce,
As putea contesta o sanctiune direct la Tribunal, trecand peste colegiul disciplinar al ISJ? Pt ca am observqt ca intre inspectori si directori exista schimb de inf in dauna mea, adica la ultimele 2 contwstatii colegiul de disciplina nu mi a mai raspuns si scoala s a autosesizat , invocand vicii de procedura?
Sancțiuni viciate?
scg
Buna ziua, sunt profesoara si as dori sa stiu daca s a procedat bine in căzul meu
Am primit răspuns la doua sancțiuni cu avertisment de la școală care m ... (vezi toată discuția)