avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sancțiuni viciate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sancțiuni viciate?

Buna ziua, sunt profesoara si as dori sa stiu daca s a procedat bine in căzul meu
Am primit răspuns la doua sancțiuni cu avertisment de la școală care m a sancționat, după ce am făcut contestație la colegiul de disciplină al ISJ Alba.După mai bine de o luna de la contestatie in care nu am primit niciun răspuns,conducerea scolii mi abrevocat sancționarea motivând ca s a autosesizat in privința unor vicii de procedura cf art 252 alin 2 din Legea 53/ 2003, CM.
In aceeași zi in care am primit revocarea, mi s a mai înmânat si alte 2 sancțiuni respectiv avertisment scris si observație scrisa, pe care le am contestat in termen ieri, fiind vb despre jignirea unei inspectoare care s a plâns ca i a spus nesimțită si mincinoasa la o inspecție inopinata si abuziva, in sensul ca a intrat peste mine in ora fara sa ma anunțe in preasbilasa cum scrie in regulament si mi a acordat calificative discreționare, nejustificate temeinic. Obs scrisa am primit o pentru ca un coleg din personalul auxiliar s a plâns ca l as fi făcut taran si badaran si fraier pt ca mi a ras in fata când l am întrebat daca sunt in școală dnii inspectori.Am văzut ca se poate adresa contestația si Ka Tribunal, trecând peste Colegiul de disciplina?
Întreb pt ca la Colegiul de disciplina de intimatul trebuie saaiba copia contestației si am observat ca conducerea scolii isi perfectează avertismentele după contestațiile mele, deoarece eu am câștigat mai mult pe forma.ce pot sa fac?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inspecție specială abuziva scg scg As dori sa stiu la cine sa contest o inspecție inopinata de la ISJ făcută in urma unei contestatii care aveam sa o câștig, inspectie realizata ... (vezi toată discuția)
Termen depunere apel mihaela_h mihaela_h Buna ziua Am fost sancționată disciplinar de școala unde lucrez cu avertisment scris. Am contestat sancțiunea primită la Colegiul de ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie de sanctionare gabi_ign gabi_ign La examenul de bacalaureat din anul 2009 am fost sanctionat de Inspectoratul Scolar Judetean. Am depus contestatie in termen legal la Colegiul de Disciplina al ... (vezi toată discuția)