avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit declaratia 101
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

declaratia 101

Buna seara.M-a sunat un prieten,care a avut o firma fara activitate din 2007, pe care a vrut sa o inchida.Cand a ajuns la Admin.Financ.,i s-a spus ca Declaratia 101
este gresita.Eu nu am vazut-o,va veni ulterior sa o vad,dar ce trebuie facut?Nu vad o alta declaratie rectificativa,ci de refacut cea initiala,dar nu stiu daca cei de la A.F.
primesc disketa,eu nu cunosc programul,daca accepta o noua declaratie,teoretic,sa scrie ..peste..Stie cineva ce pot face ca sa il ajut?
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 21:39, 15 Septembrie 2010
pana nu vedeti despre ce este vorba , e cam greu de gasit un raspuns ..
Ce pot sa va spun deocamdata - la declaratia 101 se poate depune decl. rectificativa, prin bifarea casutei respective din formular.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificativa la d101 mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie pt care va multumesc anticipat. Am primit o adresa de la Finante in care sunt atentionata ca exista ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100-depusa pe 0 andreialiana andreialiana Buna ziua, am depus declaratia 100-impozit pe profit pe zero pentru trim 4/2010, deoarece nu am realizat profit, nestiind la momentul respectiv ca nu trebuie ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 :impozit pe profit de recuperat barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Daca ma poate ajuta cineva la intocmirea decl.100 in urmat.situatie: Anul 2007;impozit pe profit platit in plus :2500 Anul 2008:impozit pe profit calculat ... (vezi toată discuția)