avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despre CAS..
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despre CAS..

Buna seara, as dori daca se poate un raspuns despre ce trebuie sa plateasca acum angajatul si ce trebuie sa platesca angajatorul, ma refer la asociatii de proprietari respectiv ce trebuie platit ptr. administrator si femeia de serviciu si cetrebuie sa platesca asociatia-angajatorul. multumesc.#-o:O
Cel mai recent răspuns: ContSters166949 , utilizator 23:39, 16 Septembrie 2010
M u l t u m e s c !!!!!
In cazul conventiei civile se calculeaza si se plateste doar impozitele datorate de catre angajat fara a se mai calcula si impozitele datorate de asociatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce contributii se platesc la asociatiile de locatari cu conventii civile liliana-gina liliana-gina Buna ziua. Doresc si eu un ajutor daca se poate,avem 4 conventii civile .dintre care unul este cenzorul care are cm in alta parte ,presedintele este pensionar ... (vezi toată discuția)
Impozit pe slariu,somaj,cas... nefis nefis buna ziua. va rog o lamurire.daca sunt angajat la 2 societati comerciale,la una cu 8 ore si la alta cu 2 ore pe zi trebuie sa-mi platesca fiecare angajator ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca vs conventia civila (impozitare/contributii: cas, somaj, sanatate, impozit) a21alex a21alex Buna ziua, sunt interesat sa stiu in cazul fiecarui raport de munca(contract de munca sau conventie civila), platitorul(angajatorul) ce si cat plateste la: ... (vezi toată discuția)