avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Programare in instanta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Programare in instanta

Cine poate sa-mi raspunda la o intrebare/nedumerire:
Pe baza caror criterii un dosar de contestare a deciziei de pensionare, depus astazi 15 septembrie 2010, a fost programat pe 2 sept. 2011 ?!
Cu deosebita consideratie si multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:55, 16 Septembrie 2010
cred ca este o eroare. nu cred sa se dea termen la un an de zile.
Nu este nici o eroare.Este realitatea instantelor din Bucuresti, care sunt foarte solicitate.Faceti cerere de preschimbare a termenului, daca aveti motive temeinice!
Numarul litigiilor care au ca obiect asigurari sociale este foarte mare iar judecatorii de la sectiile / completele de asigurari sociale sunt extrem de putini. Formulati cerere de preschimbare a termenului dar, daca nu aveti motive temeinice, instanta nu va preschimba termenul intrucat litigiile de asigurari sociale nu se judeca in regim de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul termen la chemare in judecata la bucuresti, peste 14 luni justice123 justice123 Pardon, 16 luni =D> Doar o constatare. Stie cineva care e explicatia? (vezi toată discuția)
Ce articol din cpc-1864 trebuie invocat pentru a formula o cerere de preschimbare termen, în sensul de a se acorda un termen mai scurt? clyde2010 clyde2010 Ce articol din CpC-1864 trebuie invocat pentru a formula o cerere de preschimbare termen,in sensul de a se acorda un termen mai scurt,avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Cerere de schimbare a termenului norisorpufos norisorpufos Buna tuturor! Am nevoie de putin ajutor. Am intentat un proces de divort, termenul este abia peste 7 luni. Insa , eu sunt deja intr-o relatie si prietena ... (vezi toată discuția)