avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... \"Teapa\" pe internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

"Teapa" pe internet

Toata treaba consta in faptul ca am platit pentru un serviciu pe care nu l-am primit. Mai exact am platit unui programator pentru un script pe care nu l-am primit. Am toate conversatiile cu el, spune clar ca s-a "bagat" in afacere, am extras de cont de la banca care imi dovedeste ca i-am trimis banii.. am chiar si confirmarea lui ca a primit acei bani.
Dupa ce am platit avansul pentru script domnul programator nu s-a sinchisit sa-mi mai raspunda la mesaje, din aceasta cauza as vrea sa stiu ce sanse am sa imi recuperez banii si el sa primeasca ce i se cuvine.

Eu fiind din Bucuresti iar programatorul din Timisoara banuiesc ca daca l-as da in judecata in Bucuresti ar trebui sa se deplaseze aici pentru toate procesele, nu? Exista posibilitatea de al chema in instanta doar la o constatare amiabila?...
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2010
ellada, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:53, 16 Septembrie 2010
Daca detineti toate dovezile despre care faceti vorbire puteti formula plangere penala pentru inselaciune la politia pe raza careia domiciliaza programatorul.
Ar fi bine sa aveti 1/2 martori care sa fi fost alaturi de dvs.la incheierea tranzactiei pe net.
Asta insemnand ca trebuie sa ma deplasez in Timisoara, de unde este programatorul? Eu sunt din Bucuresti, cum am spus si mai sus.. nu se poate face plangere din orasul meu?

Martori nu am, dar cum am spus.. am dovezile(mesajele private) in care am vorbit cu el, sunt si in baza de date a comunitatii in care am vorbit si le-am salvat si eu in calculator. Se poate verifica ca nu sunt facute de mine.
Ultima modificare: Joi, 16 Septembrie 2010
ellada, utilizator
Puteti formula plangerea in scris,atasand si dovezile despre care faceti vorbire si apoi fie sa fiti citat la politia timiseana sau solicitati audierea dvs,prin comisie rogatorie,daca va fi acceptata aceasta cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat mai pot face ceva ? Anonymous94 Anonymous94 Salut ,acum 5 zile am trimis prin posta romana un iphone 4 si trebuia sa primesc un samsung galaxy s3 dar nu am primit nimic ..mai pe scurt eu am trimis ... (vezi toată discuția)
Santaj cu postare pe internet a unui film liebe liebe Buna ziua, O prietena este amenintata de fostul prieten cum ca ar pune un film facut cu ei doi, pe timpul cand erau impreuna. Problema este in felul ... (vezi toată discuția)
Citatie dosar penal bucuresti IonutMadalinB IonutMadalinB Buna seara!Locuiesc in Timisoara,dar am primit in cursul acestei zile o citatie in care scrie ca sunt cercetat in calitate de suspect intr-un dosar de ... (vezi toată discuția)