avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... NU MAI AM LINISTE IN CASA!Ajutor!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

NU MAI AM LINISTE IN CASA!Ajutor!

Buna seara,

Am 2 bunici bolnavi,ambii au suferit 2 accidente vasculare cerebrale cu cateva luni in urma si nu mai au parte de liniste in casa in ultimul timp intrucat vecina de la etajul 3 ii sicaneaza in fiecare zi,in special pe bunica mea,recurgand la tot felul de mizerii.Ca sa fiu mai explicita bunicii mei locuiesc la parter si nu exista dimineata in care vecina de la etajul 3 sa nu ii bata in usa cu pumnii si sa-i strige:"Mori odata!Dute unde ti-e locul!",sa-i strige la geam si sa o faca in toate felurile,sa-i arate semne obscene in asa fel incat bunica mea intrucat nu are voie sa se enerveze datorita bolii plinge in fiecare zi si se simte din ce in ce mai rau.
Noi,nepotii,copii,am incercat sa avem o discutie amiabila cu aceasta vecina si cu familia ei,respectiv fiica acesteia si soacra ei care au inceput sa aiba acelasi comportament vis-a-vis de bunica mea,insa nu ne-am putut intelege.

Intrebarea mea este : SE POATE FACE CEVA PE CALE JURIDICA?...Cum le putem determina sa nu mai aiba asemenea comportament deoarece bunicii mei se simt din ce in ce mai rau??Va rog sa ma indrumati ce putem face?...Daca le facem plangere la politie oare putem stopa cumva acest lucru,ceva o interdictie??..Mentionez ca nu sunt martori de nici una dintra parti.

VA ROG SA NU-MI OCOLITI SUBIECTUL SI AJUTATI-MA CU SFATURI fiindca nu stiu unde sa apelez!!!

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 23:33, 15 Septembrie 2010
Trebuie sa cereti ajutor politiei printr-o audienta in care sa relatati faptele spunand si faptul ca nu puteti proba acuzatiile din lipsa de martori. Sunt sigur ca veti fi ajutata.
pai daca bate in usa cu pumnii, cum nu aude nimeni? nu sunt vecini pe palier?

faceti plangere la politie pentru tulburarea linistii! sunati la politie, sa vina s-o prinda la usa dv. cu o amenda se calmeaza sigur!
Sunt vecini pe palier,in varsta si ei si nu doresc sa intervina deoarece le este frica...de aceea si curajul acestor femei.


Va multumesc.
trebuie sa vb cu ei. daca le bate politia la usa si-i intreaba daca au auzit galagie, nu cred ca ar minti si-ar spune ca nu.

!!! sunati la politie din timp...si apoi "dati apa la moara" pana vine politia, sa le prinda in flagrant, si sa le amendeze pe loc...asa le reduceti la tacere.

de obicei politia chiar vine, cel putin eu i-am chemat si au venit repede.

e groaznic ce se intampla...punandu-ma in locul bunicilor dv. n-as fi prea incantata sa-mi strige cineva asa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am observat ca vecinii de jos sunt de vina. eu cred ca exista ... ionuta57 ionuta57 Am observat ca vecinii de jos sunt de vina. Eu cred ca exista si vecini de sus care deranjează si nu numai. Am o intrebare daca un vecin urmărește cand ... (vezi toată discuția)
Distrugere danielalex danielalex Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati sa gasesc o rezolvare.Problema este in felul urmator: Locuiesc la etajul doi pe colt,perpendicular cu blocul meu ,este ... (vezi toată discuția)
Vecini indiscreti si bagaciosi giove giove Buna ziua. Am 23 de ani, sunt o fata normala, absolventa, angajata si locuiesc in Bucuresti, cartier linistit, in apartamentul in care pana anul trecut am ... (vezi toată discuția)