avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... diurna sofer tir an uniunea europeana
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

diurna sofer tir an uniunea europeana

Buna!! am sieu o nelamurire,referitor la diurna extern pentru sofer care efectueaza cursse Romania Germania,am inteles ca de la 1 august se modifica ,prin reducere cu 25 la suta. ,se aplica si agentilor economici cu capital integral privat??
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:14, 19 Septembrie 2010
Nu.
am o parere contrara ; argumentele sunt in discutia de aici :
www.avocatnet.ro/content/for...
Parerea contrara nu cred ca are legatura cu intrebarea. Nu este nicio lege care sa impuna reducerea diurnei acordata de catre agentii economici cu capital integral privat. Singura reducere este legata de valoarea deductibila a diurnei, aceasta are o formula de calcul in functie de diurna acordata bugetarilor.
aveti dreptate , multumesc
am ajuns sa judec numai in deductibil/nedeductibil :O
Asa este : din punctul de vedere al initiatorului nu conteaza notiunea de deductibi/nedeductibil ; intrebarea a fost asa cum ati inteles-o dvs
In fond firma care ii acorda diurna poate sau nu sa tina cont de plafon .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna externa consela consela Buna ziua! As avea o intrebare? Diurna externa si interna se impoziteaza cu 16% impozit ca si in cazul tichetelor de masa? Daca ma puteti ajuta si cu ... (vezi toată discuția)
Cuantum diurna oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! Un salariat a mers într-o delegaţie în altă localitate, în interes de serviciu. Delegaţia a fost pentru orele 8 - ... (vezi toată discuția)
Problema juridica a diurnei externe - lamurirea minimului obligatoriu! davidc davidc As dori sa cer parerea si modul in care d-voastra - avocati, consilieri juridici sau contabili, considerati ca ar trebui solutionata problema legata de ... (vezi toată discuția)