avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... inexistenta act constitutiv asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

inexistenta act constitutiv asociatie

Buna ziua.
Trebuie sa modific denumirea si statutul unei asociatii infiintate inainte de aparitia ordonantei 26, cand nu era necesar incheierea unui act constitutiv. Acum judecatorul imi spune sa depun act aditional, dar eu nu am un act constitutiv initial la care sa inchei act aditional. Cica sa fac acum un act constitutiv, dar nu stiu cum, pentru ca unii membri fondatori nu mai fac parte din asociatie. Fac un act constitutiv in care trec membrii fondatori din cei actuali?
Cel mai recent răspuns: ellabunea , utilizator 07:48, 20 Septembrie 2010
Da, redactati un act constitutiv actualizat in care treceti membrii actuali.Acest act trebuie atestat de un avocat sau autentificat de un notar.
Solicitati de la arhiva judecatoriei o copie dupa contractul si statutul depuse la infiintare si in functie de acestea faceti cuvenitele modificari in noul statut. SUCCES!
Multumesc mult pentru sfaturile primite. Ma bucur ca am statutul vechi, nu am insa, pentru ca nu a fost facut niciodata, actul constitutiv. Voi face unul acum, precum si un act aditional, desi mi se pare ciudat sa depun in acelasi timp ambele acte, dar asta e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare statut si act constitutiv ong-asociatie Anita1 Anita1 Buna seara, Va rog daca se poate un sfat. Dorim sa facem niste modificari in asociatie si anume: schimbarea unuia din asociati, deschiderea unei ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!membrii fondatori ong ContSters67500 ContSters67500 Am un ong care a avut 4 membrii fondatori,spun a avut pentru ca 3 dintre ei si-au prezentat demisiile si astfel am ramas singurul membru fondator . 1.Ce ... (vezi toată discuția)
Asociatie - actualizare statut/act constitutiv - cine semneaza statutul si actul constitutiv? sebastian2020 sebastian2020 Buna, ziua. Avem o Asociatie in care am fost 5 fondatori, tot cu 5 membrii in Consiliul Director. Acum suntem 11 membri, 2 dintre fondatori nu mai ... (vezi toată discuția)