avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Finantare client
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Finantare client

Lucrez la o firma de IT din Romania (societatea-mama este in cu totul alta tara).
As vrea sa vand catre clienti echipamente (care nu sunt ale mele; deci le cumpar din alta parte) cu plata in rate.
Societatea mama nu imi da voie sa desfasor o asemenea activitate (de finantare client!), insa cum as putea sa fac totusi acest lucru?
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2007
zanazanelor, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters15514 , utilizator 16:40, 25 Noiembrie 2007
Ia legatura cu o firma de leasing. Poate stabiliti un acord cu ei.
Mult succes!
Asta presupune ca firma de leasing sa plateasca intreaga datorie a clientului pe care o are fata de mine pentru aceste echipamente, iar clientul, in loc sa plateasca ratele catre mine, sa le plateasca catre firma de leasing, corect?

Si presupun ca ar mai trebui sa fie si un contract intre clientul meu si firma de leasing, nu?

Desigur.=D>
zanazanelor a scris:

Sunt o firma de IT din Romania ....

Ai cumva si un iubit? El ce firma este? :)
Cred ca suntem aici ca sa oferim raspunsuri pe cat posibil bune, nu sa facem mistouri de cei care formuleaza diverse intrebari.

Alte discuții în legătură

Achizitie firma taxi srl si autovehicul OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua, ma intereseaza in situatia in care cumpar o firma SRL cu autorizatie de taxi, fara autoturism, as putea sa cumpar in rate pe firma un autoturism nou ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! insolventa si leasing bliss25 bliss25 Buna ziua. Am nevoie de ajutor: am o masina luata in leasing pe numele firmei la care lucrez. eu nu am putut s-o iau pe numele meu pentru ca in urma cu ceva ... (vezi toată discuția)
Executare leasing !! Cocollino Cocollino [i]Am o dilema.. Fratele meu se afla in imposibilitatea de a mai plati leasingul la masina. Desi a cerut re-esalonarea ratelor, pt a putea pastra masina, ... (vezi toată discuția)