avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Achizitie firma taxi SRL si autovehicul
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Achizitie firma taxi SRL si autovehicul

Buna ziua, ma intereseaza in situatia in care cumpar o firma SRL cu autorizatie de taxi, fara autoturism, as putea sa cumpar in rate pe firma un autoturism nou destinat transportului in regim de taxi?
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 19:49, 10 Aprilie 2014
Buna ziua,

Puteti cumpara autoturismul pe firma. Daca veti putea sa il luati in rate sau nu depinde de vanzator, probabil il veti putea lua in leasing, cea mai cunoscuta metoda de achizitie a autoturismelor,

Succes,
Am inteles acest lucru, dar firma respectiva trebuie sa aiba o balanta monetara foarte ridicata pentru achizitionarea unui autoturism? Eu ca si nou administrator de SRL pot sa cumpar masina in rate / leasing fara a avea o vechime ca administrator de firma? Multumesc.
Buna ziua,

Discutati cu firma de leasing.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere tva Aurel Aurel Aurel Aurel Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autoturism nou, pe SRL! TVA-ul se deduce doar daca fac achizitia in sistem leasing? Din cite am auzit asta ar fi ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli dupa 1mai Primainvest Consulting Ltd. Primainvest Consulting Ltd. Buna ziua, As avea cateva nelamuriri legate de deductibilitatea unor cheltuieli dupa 1Mai si va rog sa imi oferiti punctul dvs. de vedere in masura in care ... (vezi toată discuția)
Taxe cumparare autoturism mariadea mariadea Buna ziua, as dori o lamurire legata de costurile suportate (taxe) la cumpararea unui autoturism care a fost achizitionat nou prin leasing in Romania in anul ... (vezi toată discuția)