Buna ziua,
am o mare dilema si am rugamintea sa ma ajutati in rezolvarea acestei probleme. Asadar, bunicul meu a decedat in anul 1951, pe actul de succesiune apar toti copii inclusiv mama mea (eu fiind infiata). In anul 1961 moare bunica, iar eu dau o declaratie de renuntare asupra dreptului de mostenire, declaratie inregistrata in Registrul de inregistrari. Apare legea 247, apoi legea 10 si aici apare dilema mea: mai pot beneficia de mostenire dupa bunici? Cu respect si multumiri, astept sa ma elucidati in aceasta problema
Buna ziua !
Avand in vedere existenta unei declaratii in acest sens , nu mai detineti calitatea de mostenitor de la data inregistrarii acesteia.
Cu stima !
Multumesc pentru raspuns, insa dilema mea consta in faptul ca renuntarea a avut loc doar pe partea bunicii sau renuntarea s-a extins si pe partea bunicului? Va rog sa ma ajutati, multumesc anticipat
Succesiune vacanta
Clodni
Bunica mea, proprietara unui apartament in care locuiam impreuna cu mama mea, a decedat in 1961. Pentru ca eram urmariti politici, tatal meu fiind condamnat ... (vezi toată discuția)