As avea si eu nevoie de putin ajutor... De 6 ani beneficiez de pensie de urmas.... Pana acum un an am fost studenta la cursuri de zi, apoi m-am transferat la frecventa redusa..... cand a venit momentul sa depun la casa de pensii militare adeverinta de la facultate (anul trecut), am fost informata ca mai trebuie depusa si o declaratie facuta la notariat prin care sa le arat ca nu obtin venituri din nici o activitate..... totul a fost ok.....Anul acesta in octombrie am depus aceleasi acte dar totusi nu am primit nici un ban in luna octombrie....dar am zis ...ok...poate le-am depus eu prea tarziu.....insa nici luna aceasta (noiembrie) nu s-a intamplat nimic.... nici macar o instiintare sau orice de la casa de pensii prin care sa ma anunte daca lipseste ceva.... Stie cineva daca in cazul in care sunt studenta la frecventa redusa mai pot beneficia de aceasta pensie?
Am citit intr-un post mai vechi... cum un baiat a primit dupa un an instiintare ca trebuie sa dea inapoi banii pe un an intreg timp in care era student la altfel de cursuri decat cele de zi normale.
Si inca ceva: Pensiile militare se recalculeaza pana la urma de la 1 Ian 2008? Trebuie depuse acte ceva? Daca da....care ar fi...si cum trebuie procedat?
atata timp cat esti in invatamantul de stat nu cred ca sa fie vreo problema...daca o vreme ai primit desi nu erai la zi e clar ca nu asta e problema...sa nu fi pierdut ei dosarul pe undeva....sau sa fie intarziat....oricum ar veni retroactiv...pensiile sunt marite de la 1 noiembrie ...singure fara acte suplim ! :D