Buna ziua
Pentru a fi director de spital trebuie sa ai calitatea de functionar public? La manager de spital din cate stiu nu trebuie.
Multumesc anticipat
Buna ziua
Pentru a fi director de spital trebuie sa ai calitatea de functionar public? La manager de spital din cate stiu nu trebuie.
Multumesc anticipat
Managerii de spital nu sunt functionari publici, trebuie sa aiba curs de management sanitar
2) Managerul persoană fizică sau reprezentantul desemnat de managerul persoană juridică trebuie să fie absolvent al unei instituţii de învăţământ superior şi să îndeplinească una dintre următoarele condiţii:
a) să fie absolvent al unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii;
b) să fie absolvent al unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii. l 95 /2006
Despre sef sipp
rogert_Bv
Sunt intr-o firma cu aproximativ 400 angajati, am fost angajat in functia de Coordonator in materie SSM cu decizie de Manager HSE. In urma cu 12 luni am fost ... (vezi toată discuția)