Am avut si eu un mic incident (oarecum), masina mea era parcata regulamentar ..o furgoneta care avea 2 scanduri pe ea legate a iesit dupa o straduta a agatat un cablu TV si scandurile au cazut pe masina mea. Avarii (plafon+portbagaj) am facut amiabila cu omu am fost la constatare, am introdus masina in service autorizat in colaborare cu RCA domnului care m`a lovit toate bune si frumoase pana aici:). Masina este gata dar RCA nu imi da acceptul de plata pentru ca li se pare suspect accidentul..... Eu ce am de facut in cazul asta???? Va rog frumos ajutati`ma . Multumesc
buna!! am avut si eu probleme cu rca-ul dar nu era legat de vero un accident...totusi iti voi spune cum am rezolvat eu problema ....incearca!...am intrat pe site-ul asiguratorului (asirom la mine) si am depus o reclamatie la sucursala principala, am lasat nr meu de tel si am fost contactata chiar a 2 zi problema s-a rezolvat in 2 ore...:)
Mergeti la asiguratorul RCA al celui care v-a lovit si cereti-i sa-si motiveze in scris refuzul, apoi mergeti si incercati o conciliere . Daca nu ajungeti la un rezultat va ramane reclamatia la CSA si apoi instanta. Cereti ajutor pt conciliere de la un avocat specializat in probleme de daune in asigurari.