avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA refuza sa imi dea acceptul de plata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA refuza sa imi dea acceptul de plata

Am avut si eu un mic incident (oarecum), masina mea era parcata regulamentar ..o furgoneta care avea 2 scanduri pe ea legate a iesit dupa o straduta a agatat un cablu TV si scandurile au cazut pe masina mea. Avarii (plafon+portbagaj) am facut amiabila cu omu am fost la constatare, am introdus masina in service autorizat in colaborare cu RCA domnului care m`a lovit toate bune si frumoase pana aici:). Masina este gata dar RCA nu imi da acceptul de plata pentru ca li se pare suspect accidentul..... Eu ce am de facut in cazul asta???? Va rog frumos ajutati`ma . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 15:36, 16 Septembrie 2010
buna!! am avut si eu probleme cu rca-ul dar nu era legat de vero un accident...totusi iti voi spune cum am rezolvat eu problema ....incearca!...am intrat pe site-ul asiguratorului (asirom la mine) si am depus o reclamatie la sucursala principala, am lasat nr meu de tel si am fost contactata chiar a 2 zi problema s-a rezolvat in 2 ore...:)
Mergeti la asiguratorul RCA al celui care v-a lovit si cereti-i sa-si motiveze in scris refuzul, apoi mergeti si incercati o conciliere . Daca nu ajungeti la un rezultat va ramane reclamatia la CSA si apoi instanta. Cereti ajutor pt conciliere de la un avocat specializat in probleme de daune in asigurari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(ne)despagubire rca asirom ged ged In anul 2006 am fost accidentat usor de o masina asigurata RCA la ASIROM. Cum masina mea era noua si accidentul mic (o indoitura in aripa spate+niste ... (vezi toată discuția)
Rca refuza sa plateasca daune bujuxp bujuxp Pe data de 19.02.2010 in fata casei unde avem masinile parcate . Un nene a intreat in a lui tata care s-a dus in a mea. Am fost la politie am incheiat ... (vezi toată discuția)
Incredibil dar adevarat norck norck acum 2 luni am avut un accident in care eu sunt pagubitul. a venit politia si mi-a fost recomandat ca mergem sa facem intelegere amiabila (pentru a nu fi ... (vezi toată discuția)