Cineva din familie a depus dosarul pentru divort si partaj , acestea au fost judecate (dupa multe amanari) si intr-un final cand s-a primit decizia de partaj s-a constatat ca este gresita (adresele ambelor parti fiind complet gresite , neavand nici o legatura cu adresele reale) . S-a depus plangere pentru schimbarea si corectarea deciziei de partaj , s-au asteptat acele 15 - 20 zile pentru rezolvare si culmea s-a primit o noua decizie gresita , de data aceasta adresa uneia dintre parti era gresita. Cum este posibil ca cei din judecatorie sa-si bata joc de oameni in halul asta ? De ce nu sunt in stare sa copieze niste adrese ? Este bataie de joc ......se asteapta aceasta decizie de partaj de aproape 4 luni de zile si ei tot continua sa o amane prin greseli stupide . Si binenteles pentru fiecare plangere depusa se cer bani pentru timbru ...care insemna cam 400 lei/ fiecare decizie gresita .... e pur si simplu IMPOSIBIL sa mai rezolvi ceva in tara asta . Exista o posibilitate de a face o plangere pentru ceea ce se intampla? sau ei nu au nici o raspundere ?
Cererile de indreptare a erorilor materiale din hotarari nu se timbreaza, deci nu va costa nimic; ati platit probabil onorariu de avocat.
avocat Cristina Popescu
Probabil sa fie onorariul avocatului , dar nu asta e problema ; problema este ca se asteapta aceasta decizie pentru ca una din parti sa-si poata modifica actele de identitate si sa poata pleca in alta tara pentru a lucra acolo cu contract. Daca aceasta decizie continua sa fie amanata (din greseala celor de la tribunal) atunci contractul de munca va fi pierdut. Am fi dorit sa stim daca se poate depune o plangere ceva ....pentru ca intr-un final fiecare trebuie sa raspunda pentru munca depusa ...fiecare are responsabilitati.......macar cel/cea care redacteaza deciziile sa fi tras la raspundere, nu eeste corect ceea ce se intampla.
Partaj
roxa1
Buna ziua! sunt in partaj cu sotul meu (eu fiind reclamanta) si am o nelamurire. Avocatul meu mi-a spus ca s-a amanat procesul deoarece avocatul lui nu a depus ... (vezi toată discuția)