avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită banca a reziliat contr. si vrea sa-mi ia apartamentul
Discuție deschisă în Executare silită

banca a reziliat contr. si vrea sa-mi ia apartamentul

am doua contr. diferite cu aceeasi banca,ambele garantate cu acelasi apartament. am facut cerere de reesalonare a ratelor intrucat eu si sotia suntem bugetari.banca nu vrea spunand ca a reziliat unul din contracte deja ,ca a trimes notificare de executare silita(evacuare) . eu nu am fost anuntat in legatura cu acestea ,iar banca nu vrea sa mai colaboreze .nici extrasele de cont nu vrea sa mii le elibereze motivand ca Bucurestiul se ocupa cu aceasta.daca i-mi ia apartamentul ce se intampla cu primul credit care are ipoteca pe acest apartament.mi s-a spus ca nu stiu ce raspuns sa dea. Va rog doresc un raspuns competent ce se poate face?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 20:42, 16 Septembrie 2010
sunt intr-o situatie asemanatoare.nu am platit banca,pe 27 sept.implinesc o luna.nu mi-au apropbat cererea de reesalonare a ratelor si nu mai reusesc sa platesc ratele.in cat timp ma pot evacua.daca valoarea apartamentului nu acopera datoria care o am catre banca ce se intampla?va rog sa-mi raspundeti.multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditele ipotecare in franci eli7526 eli7526 Buna seara.Ma numesc Elena I. si ca majoritatea romanilor cu credite ,stau si imi storc mintea-ce naiba e de facut?Am facut 2 credite in 2007 ,unul ipotecar si ... (vezi toată discuția)
Credit banca morioca morioca Am credit la b.c.r. , ipotecar, si de un an de zile incerc sa obtin o solutionare a platii ratelor pe care le am datorita faptului ca mi-au ridicat dobanda ... (vezi toată discuția)
Credit nerambursat sarina@ sarina@ Buna ziua, Am facut un credit ipotecar in mai 2008 impreuna cu sotul meu si am achizitionat un apartament. L-am cumparat cu 43000 euro, iar acum mai ... (vezi toată discuția)