Ce ma sfatuiti sa fac in continuare pentru a nu ajunge sa fiu evacuat din apartament?
Conform contractului incheiat daca nu platesc imi iau apartamentul care la vremea cand l-am ipotecat a avut un pret iar in prezent are alt pret mult mai mic. Dupa vanzarea apartamentului pentru recuperarea creantelor banca poate sa-mi puna proprire pe salariu daca nu este stipulat in contract?
Pot sa-mi vand apartamentul si din bani obtinuti sa-mi achit datoria catre banca?
Am credit la b.c.r. , ipotecar, si de un an de zile incerc sa obtin o solutionare a platii ratelor pe care le am datorita faptului ca mi-au ridicat dobanda fara sa ma anunte, sunt bugetar si mi-a scazut salariul cu 25% , nu mai am posibilitatea sa achit rata totala care este destul de mare, doresc sa achit dar nu mai am posibilitate si nu am reusit, raspunsul lor a fost sa-mi achit restantele. Ce ma sfatuiti sa fac in continuare pentru a nu ajunge sa fiu evacuat din apartament? Conform contractului incheiat daca nu platesc imi iau apartamentul care la vremea cand l-am ipotecat a avut un pret iar in prezent are alt pret mult mai mic. Dupa vanzarea apartamentului pentru recuperarea creantelor banca poate sa-mi puna proprire pe salariu daca nu este stipulat in contract? Pot sa-mi vand apartamentul si din bani obtinuti sa-mi achit datoria catre banca? Cum pot sa ma declar insolvent, faliment personal?
Va multumesc.
~ final discuție ~