avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... urgent va rog
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

urgent va rog

Buna ziua!
Am primul termen in procesul de divort pe 22 septembrie
In cererea de divort , crezand ca m-am inteles cu sotul meu nu am cerut pensie alimentara, program de vizite, am spus ca nu vreau partaj
Pot schimba la primul termen si daca da un model va rog
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:21, 16 Septembrie 2010
Da, puteti completa cererea de divort la primul termen.
In ceea ce priveste pensia alimentara obligatoriu instanta va pune in discutie ambelor parti. Daca solicitati si partaj va trebui sa timbrati corespunzator.
partajul il puteti face si dupa divort.
daca ati cerut incredintarea copiilor catre dvs, nu dvs cereti drept de vizita pt tata

daca va intelegeti puteti depune tranzactie de partaj . daca nu, depuneti o actiune precizatoare la cererea de chemare in judecata, solicitand si partajarea bunurilor comune.
program de vizitare pentru minor va trebui sa solicite parintele caruia nu i se vor incredinta copiii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort culpa comuna cu minor ContSters161228 ContSters161228 Buna ziua am mare nevoie de un sfat. Sotul meu a intentat actiune de divort din culpa comuna si a specificat ca doreste incredintarea copilului la mine ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara inainte de divort? est est Buna ziua, As avea rugamintea sa ma ajutati cu aceasta problema. Vineri, 05.11.2010, am termen sa depun intampinare la cererea “sotiei” mele. In ... (vezi toată discuția)
Cat de repede se poate divorta ? IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna seara, va rog sa-mi spuneti si mie cum sa procedez pt. un divort rapid in conditiile in care am doi copii minori, o casa si vreo doua rate comune la ... (vezi toată discuția)