avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii corectare declaratii la cas si in cartea de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

corectare declaratii la cas si in cartea de munca

Mi s-a gresit inscrierea in cartea de munca in perioada 01.04.2000-01.01.2001, in sensul ca nu a fost cumulat salarul de baza cu sporul de vechime ,salarul de merit si indemnizatia de conducere, lucru care ma afecteaza la calculul pensiei ,de asemenea in aprilie 2002 mi s-a inscris in declaratia de CAS doar jumatate salarul desi nu am avut nici concediu medical nici concediu fara salar , cum pot fi corectate aceste erori ? astept raspuns pe relimota@yahoo.com .
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:53, 19 Septembrie 2010
1. Incepand cu data de 01.04.2001 nu mai conteaza ce scrie in carnetul de munca ci ce este trecut in declaratia lunara nominala.
2. Daca doriti se poate completa inregistrarea in carnetul demunca de catre inspectorul de RU al unitatii sau de catre ITM.
3. Declaratia nominala eronata se poate rectifica si transmite la Casa de Pensii. Contabilul unitatii stie cum sa faca aceasta (este vorba de declaratiile rectificative).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Erori inregistrari electronice privind activitatea in munca Rozalia99 Rozalia99 Buna ziua, Sunt pensionata anticipat partial cu penalizare din anul 2013. Acum indeplinesc conditiile pt. pensionarea pt. limita de varsta. Verificand datele ... (vezi toată discuția)
Neinscrierea functiei in carnetul de munca ionuti ionuti Buna ziua tuturor. Si de aceasta data apelez la voi, in speranta ca se va gasi cineva dispus sa-mi raspunda la intrebare: In luna Iunie 2008, in urma unei ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie Cherciudumitrache Cherciudumitrache Buna ziua, In adeverinta cu sporuri emisa de angajator sunt sporurile de vechime pan in data de 28.02.2003 si sporurile pentru pensie suplimentara pana in ... (vezi toată discuția)