am fost angajat la primarie pana in data de 8 august 2010 cu cim la program de 4 ore pe zi(cu jumatate de norma)iar pana pe 23 am fost in preaviz.Dupa terminarea preavizului m-am prezentat la primarie pentru a ridica carte de munca si adeverinta de salariu pentru dosarul de somaj,asta fiind chiar in data de 23 august 2010,iar contabilul mi-a dat carte de munca,incheiata deja,dar cu ziua de 24 august,fara a-mi elebera si adeverita de salariu pe motiv ca nu s-a incheiat situatia pe luna respectiva si sa ma duc dupa data de 6 septembrie.Am fost pe 6 sept.si contabilul era in concediu iar adeverinta s-a eliberat tocmai pe 9 sept..Pe 13 sept. am fost la ajofm cu dosarul pentru somaj si mi s-a spus ca nu mai am dreptul pentru ca am lucrat cu jumatate de norma si trebuia sa vin cu dosarul din data in care a fost incheiata carte de munca.In conditiile in care vina nu-mi apartine ca nu am avut adeverinta eliberata la timp,pot rezolva problema pe cale judecatoreasca? va multumesc anticipat!
Acte somaj
Giorgi83
Situatia mea este urmatoarea (sper sa fiu suficient de explicita):
1 nov 2007 - 1 nov 2009 CIM nedeterminat 8 ore/zi - trecute in cartea de munca
1 ian 2010 ... (vezi toată discuția)
Pentru somaj
sadaka
Buna tuturor,
Va rog sa ma ajutati in problema somajului.
Pe 25.02.2009 am fost pusa in fata unei notificari prin care sunt anuntata ca firma imi desfinteaza ... (vezi toată discuția)