avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand pot beneficia de pensie anticipata (partiala)?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand pot beneficia de pensie anticipata (partiala)?

Sunt nascut pe data de 22.12.54,si lucrez din iulie 1978.Cand pot depune cerere pentru pensie anticipata ?,..Va multumesc !,..
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:54, 16 Septembrie 2010
Ca sa beneficiati de pensie anticipata partiala trebuie sa indepliniti, cumulativ, doua conditii: sa aveti varsta de 60 de ani si sa fi realizat stagiul complet de cotizare de 35 de ani. Deocamdata dvs. nu indepliniti niciuna dintre aceste doua conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala, stagii realizate in romania si in grecia vasilagri vasilagri Nascut in mai 1956.As vrea sa stiu cum pot iesi la pensie, avand 17 ani de munca in Romania (constructii) si vreo 15 in Grecia (constructii). Care e procedura ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala marian_1953 marian_1953 Nascut la 21.08.1953, vechime 33 ani, facultate 4,5 ani. Pot solicita pensie anticipata? (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta - nascut in februarie 1956 s_marius s_marius - sunt angajat din 1973 (conditii de munca normala), sunt nascut in februarie 1956 - armata am facut-o intre anii 1976 - 1978 - am fost somer un an Cand as ... (vezi toată discuția)