avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... examen ptr permis cu buletinul neschimbat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

examen ptr permis cu buletinul neschimbat

Buna ziua. Vreau sa va intreb cam care ar putea fi consecintele urmatoarei situatii: am fost programata ptr examenul la traseu la sfarsitul lunii spetembrie. Ulterior sustinerii examenului teoretic m-am casatorit. Nu am reusit sa imi schimb buletinul iar instructorul mi-a zis sa dau cu buletinul vechi, chiar daca certificatul de casatorie are data anterioara datei la care voi sustine examenul. Asadar, sustinerea examenului cu un buletin care ar fi trebuit sa fie deja schimbat ce consecinte negative poate avea? ( asta in cazul in care voi promova)
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:31, 16 Septembrie 2010
Puteti sa v-a prezentati la examen cu buletinul vechi,dar cel mai bine ar fi sa-l schimbati pentru eliberarea permisului cu noul nume,daca nu va trebui sa schimbati si permisul.
Nu pot schimba buletinul ptr ca dureaza trei saptamani si nu mi-ar fi eliberat pana la data sustinerii examenului. Deci nu exista nicio alta consecinta legala, decat aceea ca voi fi nevoita sa schimb si buletinul?
Multumesc frumos!
Daca toate actele din dosarul de examen sunt pe numele dinaintea casatoriei nu este nicio problema. Dar veti primi permisul de conducere tot cu vechiul nume. Apoi trebuie schimbat si permisul de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot să schimb instructorul auto? Andreealaura1998 Andreealaura1998 Daca am promovat examenul teoretic pt permisul de conducere, dar nu am promovat proba practica as putea sa schimb doar instructorul fara sa fiu nevoita sa fac ... (vezi toată discuția)
Examen permis de conducere babes23 babes23 Buna ziua, am o intrebare: dat cineva examenul teoretic in vederea obtinerii permisului. L-a luat si s-a programat pt traseu, acolo la calculator dupa ... (vezi toată discuția)
Reexaminare examen auto vio9999 vio9999 AM SUSTINUT PROBA TEORETICA PTR, OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE CAT B PE DATA DE 18 07 2013 AM PROMOVATO IAR LA TRASEU AM PICAT . VA MAI TREBUI SA SUSTIN ... (vezi toată discuția)