avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen permis de conducere

Buna ziua, am o intrebare: dat cineva examenul teoretic in vederea obtinerii permisului. L-a luat si s-a programat pt traseu, acolo la calculator dupa sustinerea examenului teoretic.

Acuma problema e ca a uitat cand si a programat traseul. Pe ce data. A fost inapoi la sediul local permise auto, la examinari. La acelasi politist care ii daduse dosarul si codul de bare pt sustinerea examenului teoretic. Politistul a zis ca nu stie cand e programat examenul respectiv "eu de unde sa stiu?" "tu trebe sa stii" a zis.

Am vorbit cu cineva si am inteles ca politistul respectiv stie cand e programat examenul dar nu vrea sa zica. Ce se poate face in asemenea caz sa nu mearga iara degeaba sa intrebe si sa ii se spuna iarasi de catre politist ca el nu stie?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:22, 21 Aprilie 2017
Uitucul are la îndemână mai multe variante, dacă tot a uitat de la mână până la gură.

Incearca sa il convinga cu niste gogosi,

Daca nu tine asa, se poate prezenta in fiecare zi cand se sustine proba practica si poate are noroc sa nu dureze mai mult de 3 luni.

In ultima instanta mearge in audienta la comandantul politiei, sa prezinte faptul ca nu i se raspunde la solicitare si sa solicite sprijin din partea acestuia pentru aflarea datei sustinerii pp.

De asemenea poate sa faca si o cerere inregistrata la registratura in care sa solicite comunicarea datei programate ptr sustinerea probei practice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înregistrarea video a examenului auto Lic S Lic S Ca martor la examenul auto, proba practică (orașul), ai dreptul de a filma traseul persoanei care susține proba? Dacă da, în ce condiții? (vezi toată discuția)
Examen ptr permis cu buletinul neschimbat claudia_23 claudia_23 Buna ziua. Vreau sa va intreb cam care ar putea fi consecintele urmatoarei situatii: am fost programata ptr examenul la traseu la sfarsitul lunii spetembrie. ... (vezi toată discuția)
Modificari cod rutier imene imene Buna ziua, Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) ... (vezi toată discuția)