avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot să schimb instructorul auto?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot să schimb instructorul auto?

Daca am promovat examenul teoretic pt permisul de conducere, dar nu am promovat proba practica as putea sa schimb doar instructorul fara sa fiu nevoita sa fac din nou toata scoala de soferi? Nu mai vreau sa fac cu acelasi instructor din cauza unor divergențe..
Cel mai recent răspuns: gpavel29 , utilizator 09:48, 26 Octombrie 2018
Sigur ca da!Poti sa schimbi si scoala de soferi(cu conditia sa iti iei 3 sedinte suplimentare pentru care ti se elibereaza o adeverinta.) Sedinte pe care trebuie sa le iei oricum pentru a te programa la traseu.
Ultima modificare: Vineri, 26 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa schimb doar instructorul auto? anonim456 anonim456 Dacă am promovat examenul teoretic la drpciv cu o anumită scoală de șoferi, pot da examenul practic cu o altă școală în condițiile în care am picat ... (vezi toată discuția)
Examenul auto ofelia bercea ofelia bercea Bună ziua, vă rog să mi spuneți ce trebuie să fac dacă nu am obtinut examenul pt permisul de conducere și îmi expira dosarul? Țin să precizez ... (vezi toată discuția)
Examen ptr permis cu buletinul neschimbat claudia_23 claudia_23 Buna ziua. Vreau sa va intreb cam care ar putea fi consecintele urmatoarei situatii: am fost programata ptr examenul la traseu la sfarsitul lunii spetembrie. ... (vezi toată discuția)