avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

Stiti cumva din ce motive primul termen la divort este abia peste 6 luni?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 09:04, 17 Septembrie 2010
In principiu pentru a se evita supraincarcarea completelor de judecata cu un numar mare de cauze, insa din punctul meu de vedere celeritatea actului de justitie a ramas in planul doi ca urmare a acestei situatii care dezavantajeaza atat pe justitiabili cat si pe noi avocatii.
Din "fericire" aceasta situatie exista doar la unele instante si nu la toate.
pt ca nu sunt judecatori suficienti iar instantele isi permit sa-si bata joc de parti si sa dea asemenea termene.
Daca situatia este urgenta, adresati-va judecatoriei cu o cerere de preschimmbare a termenului fixat initial, anexand inscrisuri doveditoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de judecata indelungat gigelas gigelas Buna ziua, Pentru judecarea unei cauze (restituire taxa auto) s-a stabilit termen la 24.01.2013. Acest termen,mi se pare foarte indelungat. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Schimbarea termenului de judecata mirceaur mirceaur Am depus un dosar la tribunalul timis prin care ceream restituirea taxei de poluare. Mentionez ca dosarul a fost depus pe data de 3 august 2012 si am primit ... (vezi toată discuția)
Principiul celebritatii cameliaczeran cameliaczeran Buna ziua, am nevoie de un ajutor in ideea rezolvarii unei nelamuriri. Unde pot gasi principiul celebritatii din perspectiva dreptului muncii? Am cautat in ... (vezi toată discuția)