avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fals in acte si marturie micinoasa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fals in acte si marturie micinoasa

va rog sa-mi raspundeti daca am sanse de reusita in a acuza partea adversa pentru fals si marturie mincionasa, avand in vederea ca in decizia pe care am primit-o, intre altele, instanta afirma urmatoarele :declaratiile asa zisilor martori prezenti la incheierea contractului urmeaza a fi inlaturate in intregime, aceste probe ridica mari semne de intrebare legate de obiectivitatea celor care au depus marturie.
este vorba de un c-v semnat in fals pe care partea adversa l-a sustinut cu martori cu toate ca am demonstrat prin experttiza grafologica falsitatea acestuia. martorii au declarat totusi ca au fost de fata. este normal sa scape asa usor daca nu s-a tinut cont de declaratiile lor?
Cel mai recent răspuns: Amalia Dinu , Contabil 21:06, 17 Septembrie 2010
aveti posibilitatea formularii unei plingeri penale bazindu-va pe expertiza grafologica administrata. succesul demersului depinde de modul in care este pusa problema si administrarea probelor in sustinerea afirmatiilor. luati legatura cu un specialist, singurul care va poate sfatui si ajuta in concret.
azi am trecut pe la un specialist care m-a descurajat din prima. o sa mai caut si pe altcineva sa aflu si alte opinii. trebuie sa existe o solutie. multe multumiri pentru amabilitate.
puteti sa va inscrieti in fals.aveti toate sansele sa castigati.
multumesc mult. puteti detalia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate contract vanzare-cumparare (posibilitate anulare) Radu40 Radu40 Buna ziua, Sunt in divort cu sotia. In timpul casatoriei am cumparat, impreuna, un teren de la tatal sotiei. Contractul a fost facut la notar si mentioneaza ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor 1101ioana 1101ioana e posibil cu martori mincinosi si acuzatii false sa mi se ia fetita si sa platesc eu pendie alimentara? (vezi toată discuția)
Buna ziua. conform art. 315/ncpc, martor nu poate soțul, fost ... colinsmarty colinsmarty Buna ziua. Conform art. 315/NCPC, martor nu poate soțul, fost soț, logodnicul sau concubin;ul, intelegandu-se din text, ca nu ar fi admis, daca este ... (vezi toată discuția)