avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu stiu ce sa fac!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu stiu ce sa fac!!

Buna!Ma numesc Mihaela si sunt mama a doua fetite Gabriela de 2 ani si 4luni si Anamaria de 3 ani si 5 luni!Sunt divortata de 2 ani si in tot timpul asta am avut numai probleme cu fostul sot!Injuri si amenintari cu moartea la adresa mea si a parintilor mei in urma cu o luna ma si lovit dar nu destul de tare pt aputea primi act de la medicul legist!Faptu ce ma doare mai tare ii ca toate astea le face de fata cu fetitele noastre!Programul de vizita ii 2 sfarsituri de saptamana pe luna la el acasa cea ce nu ma deranjeaza deoarece oricum ar fi fostul sot tot tatal copiilor ramane! problema ii insa ca fata a mare nu vrea sa mearga cu el! de fiecare data o pacalim ca merg si eu cu ei, urc in masina cu ei si dupa catva metri cobor iar fata se uita dupa mine si plange! Nu mai pot, nu mai suport sa o vad pe fata asa! Am incercat sa-i explic cum am putut situatia dar tot nu vrea! Ce pot face?Chiar sunt obligata sa fac fetita sa sufere asa de fiecare data?
Cel mai recent răspuns: Cmihaela , utilizator 14:19, 19 Septembrie 2010
sa-i faceti plangere penala, e cel mai indicat. si sa vorbiti cu un psiholog specializat in psihologie infantila pt a vedea cum se pot rezolva traumele emotionale ale fetitei celei mari.
plangere penala? pentru ce? ca oricum nu se intampla nimic! am mai facut plangere impotriva lui si nu sa intamplat nimic! iar de psiholog doar nu credeti ca ia facut ceva de nu vrea sa mearga cu el!
Anamaria plange cand pleaca dar ii fericita cand vine acasa! asta nu inteleg eu! azi de exemplu cand a auzit ca pleaca cu tata era fericita! recunosc ca el ia promis o bluzita rosie (ii culoarea ei preferata :D ) si asta a incantat-o! dar totusi......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul minorului in varsta de 5 ani de a petrece timp cu tatal biologic fyvie fyvie Buna ziua, Am divortat in 2009 de fostul sot cu care am o fetita in varsta de 5 ani jumatate. Copilul s-a nascut in mai 2007 inainte ca noi sa fim casatoriti. ... (vezi toată discuția)
Executare silita in cazul unui minor mihaela2007 mihaela2007 dupa ce lege lucreaza executorii judecatoresti? e vorba de baietelul meu, care nu vrea sa mearga in domiciliul tatalui sau cand acesta are dreptul sa-l ia , ... (vezi toată discuția)
Abandonarea familiei muraru muraru Va rog sa ma ajutati. Am fost casatorit, si am o fetita minora, pe timpul casatoriei sotia aplecat de mai multe ori de acasa , lasand fata si bilet spunand ca ... (vezi toată discuția)