avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandonarea familiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandonarea familiei

Va rog sa ma ajutati.
Am fost casatorit, si am o fetita minora, pe timpul casatoriei sotia aplecat de mai multe ori de acasa , lasand fata si bilet spunand ca pleaca an strainatate. dupa cateva zile se antorcea si o iertam.
Apoi cihar a plecat an strainatate, fara sa spuna si fara voia mea abandonand familia si lasand fata si un bilet,an care spunea ca pleaca an strainatate.
Dupa cateva luni am decis sa divorsez ,ea a fost deacord, dar nu sa prezentat la proces, motivand ca e an strainatate. Divorsul a fost din vina exclusiva a ei,
iar fata a fost ancredintata mie (tatal).
Acum dupa 3 ani, fosta sotie, a apelat la instanta, pentru a i-se permite sa o ia la ea ,cand vine an tara. De cand a plecat din tara, a venit de cateva ori si a vizitato de fiecare data.
Ce trebue sa fac casa nu poata lua fata de langa mine? O las sa o viziteze dar vreau numai an prezenta mea. Acum fata are 6 ani, si nici ea nu vrea sa mearga la mama ei.
Va rog sa ma ajutati,va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:38, 24 Octombrie 2010
nu puteti anula dreptul mamei sa-si vada fetita.in cadrul procesului intentat de mama fetitei, faceti intampinare prin care sa solicitati ca fetita sa plece in vizita la mama ei insotita de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie urgent de un raspuns ! miha1611 miha1611 Buna ziua ! Vreau si va rog frumos sa-mi spuna si mie cineva ce se intampla daca fetita mea s-a dus impreuna cu bunica in Romania avand divortul meu in ... (vezi toată discuția)
Discutii despre familie damarice damarice sant bunica unei fetite de9ani si5luni.In urma unui divort intre parinti,fetita i-a fost ancredintata mamei.Tatal si bunicii din partea tatalui avand drept de ... (vezi toată discuția)
Divort cu tutela ionut37 ionut37 sarumana as dori si ieu o andrumare si ce ar trebui sa fac daca se poate sa ma ajutati daca suntei draguti am divortat de fosta sotie ca nu am mai putut ... (vezi toată discuția)