avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... discutii despre familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

discutii despre familie

sant bunica unei fetite de9ani si5luni.In urma unui divort intre parinti,fetita i-a fost ancredintata mamei.Tatal si bunicii din partea tatalui avand drept de vizita la domiciliul lor prin hotarare judecatoreasca irevocabila-vacanta de vara1luna,2saptamani in vacanta de iarna si 1pe luna de vineri pana duminica.Tatal muncind in strainatate venea de2-3ori pe an acasa vizitand-usi fetita.copilul a fost crescut de la 1,1/2-5ani de catre parintii tatalui.maica-sa fiind in italia.insa de la 5ani fetita a fost luata de catre bunicii materni,pina in aceast an cand a terminat cl a2a.Fara stirea tatalui si a bunicilor paterni,fetita a fost dusa in Italia cu maica-sa.ma intreb daca fetita putea fi scoasa din tara fara acordul tatalui,ca si cum ar fi un copil furat.va rog dati-mi raspuns pt a sti ce demersuri trebuie facute.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 19:54, 23 Septembrie 2012
plangere penala la Parchet
aceasta plingere poate fi facuta de bunici?si ei au hotarare judecatoreasca pt vizitarea minorei.va multumesc pt raspuns.o duminica placuta.
Pot face si bunicii plangere.
Nu inteleg cum a iesit din tara cu minorul.
Fetita e incredintata mamei, din moment ce bunicii si tatal au program de vizitare:yes:
Deci fetita a plecat legal cu mama. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faca mama fetitei este sa anunte adresa din Italia, pentru ca bunicii si tatal sa o poata vizita la noua adresa.

Deci....plangerea nu are rost

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului KAROLSTIFLER KAROLSTIFLER DITR-O RELATIE DE CONCUBINAJ,A REZULTAT UN COPIL CARE PANA LA VARSTA DE 10 ANI.INPLINITI(ACUMA 2 LUNI),A LOCUIT LA MINE(TATAL COPILULUI).MAMA LUI PLECAND AN ... (vezi toată discuția)
Vizita minori alinaio alinaio am divortat si am o fetita care ia fost incredintata sotului eu locuiesc in italia si vreau sa deschid actiune pt dreptul de vizita as dori sa stiu daca el nu ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului 0912 0912 In urma cu 7 ani din concubinaj a rezultat o fetiță. Părinții au oferit dragoste și afecțiune. La 1 an și 2 luni fetița a rămas în grija ... (vezi toată discuția)