avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurari sociale de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurari sociale de sanatate

Buna ziua.
As dori niste lamuriri referitoare la CASS.
Sunt angajat cu contract individual de munca la o firma privata din domeniul industriei alimentare si am obligatia de a efectua analizele medicale specifice pentru activitate in industria alimentara.
Doresc sa stiu daca sunt obligat sa suport contravaloarea acestor analize sau aceasta contravaloare este acoperita de casa de asigurari de sanatate.
Pun aceasta problema pentru ca fac aceste analize de 2 ori pe an si de fiecare data platesc contravaloarea acestora.

Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Jonny93 , utilizator 20:28, 16 Septembrie 2010
Conf art.171 alin 5 din Codul Muncii " Masurile privind securitatea si sanatatea in munca NU pot sa determine, in niciun caz,obligatii financiare pentru salariati"
Societatea dumneavoastra trebuie sa plateasca aceste analize.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata analize medicale georgianaflorina georgianaflorina Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca angajatul are obligatia ca la angajare sau la intocmirea unui nou contract in cadrul aceleiasi unitati are obligatia de a ... (vezi toată discuția)
Angajare Dinu Catalina Dinu Catalina Am si eu o mica intrebare... Urmeaza sa ma angajez la un fast food si mi s.a comunicat ca trebuie sa merg sa fac niste analize specifice acestui loc de ... (vezi toată discuția)
Costul de obtinere a avizelor de angajare sunt suportate de angajator ? Morisca10 Morisca10 Buna seara , O firma privata are obligatia de a suporta costul de obtinere a avizelor de angajare , mai precis avizul de la medicina muncii si a avizului ... (vezi toată discuția)