avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... act aditional og 50
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

act aditional og 50

Astazi m-am prezentat la brd ptr a mi se inmana spre studiu actul aditional conform OG 50.De la banca mi s-a spus insa ca actul nu mi se poate inmana un act personalizat spre studiu deoarece nu este intocmit si daca vreau imi da un act spre studiu, la general care se refera la toate creditele.Mi-au spus ca daca vreau act personalizat sa le duc contractul de credit sa faca copie si ulterior sa-mi intocmeasca actul aditional personalizat.Nu mi se pare normal sa le duc eu contractul deoarece un exemplar se afla si la sediul bancii.Ma gandesc ca maine sa merg, sa-l mai solicit inca o data si daca primesc acelasi raspuns sa redactez pe loc o reclamatie(notificare) prin care sa-i informez ca m-am prezentat la sediul bancii ptr semnarea actului si acesta nu era intocmit.Procedez bine?
Cel mai recent răspuns: imihai76 , utilizator 08:59, 18 Septembrie 2010
Sophya a scris:

Daca tot a venti vb despre OUG 50, ma puteti pune si pe mine in tema, mai exact care sunt aspectele la care trebuie sa fiu atenta la acel act aditional?


www.avocatnet.ro/content/for...
Dar nu te gandesti oare ca daca fiecare am avea o atitudine ca a ta ar insemna ca noi singuri contribuim la cozile create? iti era greu sa vii cu contractul de acasa? Sau poate preferai sa gasesti acolo un scaun liber ...si functionarul bancar plecat in arhiva sa caute contractul unui alt client? Eu stiu ca ne place sa se invarta lumea in jurul nostru...dar putem sa fim si rezonabili.....
Vad ca mentalitatea ta este in continuare tot cea de roman, adica umila si resemnata in fata nelegiuitilor, adica in momentul in care vezi ca hotul vrea sa-ti bage mana in buzunar sa-ti ia portofelul, tu il opresti si-i spui: nu te deranja ca ti-l dau chiar eu.Din aceasta cauza am ajuns sa fim calcati in picioare si umiliti ca natie, noi romanii, din cauza unora ca tine care gandesc asa.Eu sunt cetatean al Romaniei care isi cunoaste drepturile dar si obligatiile.Bancile au avut 90 de zile la dispozitie sa redacteze actele aditionale.Asadar daca si altii gandesc ca si tine nu mai am ce spune decat ca MERITAM SA FIM UMILITI IN CONTINUARE!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul bancii de a-mi da spre consultare actul aditional imihai76 imihai76 Azi am fost din nou la brd unde am solicitat spre consultare actul aditional personalizat ptr creditul ce-l am in derulare.Bineinteles ca nu mi s-a dat actul ... (vezi toată discuția)
Forma act aditional valabil conform oug 50/2010 T.O. T.O. Conform ANPC, Forma actului aditional valabil e urmatoarea: - Trebuie sa fie complet si personalizat, sa cuprinda toate datele creditorului, ale ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 ContSters66930 ContSters66930 Am primit ieri, 19-08-2010, un sms de la BRD prin care sunt rugat sa merg sa semnez actul aditional la contractul pe care il am la ei. Stiu ca bancile au la ... (vezi toată discuția)