avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... refuzul bancii de a-mi da spre consultare actul ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

refuzul bancii de a-mi da spre consultare actul aditional

Azi am fost din nou la brd unde am solicitat spre consultare actul aditional personalizat ptr creditul ce-l am in derulare.Bineinteles ca nu mi s-a dat actul deoarece nu era intocmit.Asadar, ptr ca fusesem si cu o zi inainte si banuiam ca nu-l voi primi am avut la mine sesizarea scrisa prin care i-am instiintat ca m-am prezentat la sediul bancii si nu am primit actul aditional spre studiu, totodata le-am solicitat ca in termenul legal sa-mi inmaneze spre studiu actul aditional personalizat.
Ma gandesc ca maine, 18.09.2010, unul dintre sediile brd fiind deschise, sa merg sa solicit din nou actul aditional si daca nu-l primesc sa mai fac o sesizare in completarea primei prin care sa dovedesc ca am facut tot ce se putea legal sa intru in posesia actului aditional.Ce ma sfatuiti?E bine sa procedez asa, sau e deajuns sesizarea de azi in eventualitatea in care voi ajunge in instanta?
Cel mai recent răspuns: imihai76 , utilizator 18:11, 17 Septembrie 2010
aveti nr de inregistrare pe sesizarea facuta?daca nu va sfatuiesc sa mai faceti una identica pentru care sa luati un nr de inregistrare.(www.pelinari.ro societate de avocatura)
Da, am redactat sesizarea in doua exemplare, din care unul cu numar de inregistrare a ramas la mine.Stau insa pe ganduri daca sa merg si maine sa mai fac una in completare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional og 50 imihai76 imihai76 Astazi m-am prezentat la brd ptr a mi se inmana spre studiu actul aditional conform OG 50.De la banca mi s-a spus insa ca actul nu mi se poate inmana un act ... (vezi toată discuția)
Vreau o lamurire uci uci Buna,ce ar trebui sa fac in legatura cu un credit luat de la bcr.Nu am semnat actul aditional dar,defapt nici nu mi-a fost pus la dispozitie.Am mai pus aceasta ... (vezi toată discuția)
Notificare banca olimpiupop olimpiupop Sambata am mers la BCR sa clarific unele aspecte ale actului aditional, dar la sucursala nu era niciun consultant pentru credite( ce convenabil, nu?). ... (vezi toată discuția)