avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... vreau o lamurire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

vreau o lamurire

Buna,ce ar trebui sa fac in legatura cu un credit luat de la bcr.Nu am semnat actul aditional dar,defapt nici nu mi-a fost pus la dispozitie.Am mai pus aceasta intrebare dar dupa cum se pare nimeni nu ma poate lamuri.Defapt nu primesc nici un raspuns Intrebarea mea era cat se poate de simpla dar nu pentru mine ci pentru ceai in tema .
Cel mai recent răspuns: Florea Ana-Maria Cabinet de Avocat , Avocat 20:25, 28 Septembrie 2010
Din cate stiu eu, actul trebuia sa-l solicitati dvs daca nu-l primeati. Eu am primit de la BRD Finance actul cu o zi inainte de termenul limita. La Transilvania l-am solicitat singura. Nu cred ca e stipulat nicaieri ca ei sunt obligati sa vi-l inmaneze, ci doar sa vi-l puna la dispozitie in caz ca il solicitati.
Mergeti la banca si solicitati actul aditional, comparai clauzele din actul aditional cu cele din contract, daca actul aditional cuprinde prevederi care va dezavantajeaza din punct de vedere al comisioanelor, il puteti ataca in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare comisioane apeiron2 apeiron2 Va rog, daca se poate sa-mi raspunda cineva: Prima intrebare: am terminat de platit un credit la brd as mai putea sa recuperez comisioanele de administrare ... (vezi toată discuția)
Og 50/2010-solutie valy2blue valy2blue In 2005 am contractat un credit de nevoi pers.pe o perioada de 120luni in lei,la data incheierii ctr.dobanda curenta era de 18.5%pe an variabila la care se mai ... (vezi toată discuția)
Act aditional og 50 imihai76 imihai76 Astazi m-am prezentat la brd ptr a mi se inmana spre studiu actul aditional conform OG 50.De la banca mi s-a spus insa ca actul nu mi se poate inmana un act ... (vezi toată discuția)