Va rog, daca se poate sa-mi raspunda cineva:
Prima intrebare:
am terminat de platit un credit la brd as mai putea sa recuperez comisioanele de administrare in vreun fel , daca da care este procedura?
A doua intrebare:
Cu alta banca sunt in faza de executare, la care am facut contestatie, in prima faza am avut castig de cauza , admitandu-mi contestatia si obligand banca sa anuleze comisioanele ,respectiv cel de administrare si cel de formare dosar de credit, deci mi-a acceptat motivele care s-au si analizat pentru fondul cauzei ,care in apel mi-a respins tot pe motiv ca am avut posibilitatea sa solicit anularea clauzelor si a actului aditional prin care efectiv mi s-a dublat dobanda. intrebarea este: mai pot cere nulitatea actului aditional si a clauzelor daca sunt in faza de executare? MULTUMESC DIN SUFLET
Pentru primul credit puteti sa solicitati comisioanele desi este inchis.
In cea de a doua situatie, e cel putin ciudata motivarea. Sa intelegem ca banca a declarat apel si a castigat?
Nu i s-a respins apelul , insa si mie la fel fara sa dezbata motivele de apel, pur si simplu s-a facut ca nu vede ca am solicitat si anularea actului aditional sau macar clauzele abuzive.