avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Forma Act aditional valabil conform OUG 50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Forma Act aditional valabil conform OUG 50/2010

Conform ANPC,
Forma actului aditional valabil e urmatoarea:
- Trebuie sa fie complet si personalizat, sa cuprinda toate datele creditorului, ale imprumutatului si datele contractului pe care il modifica. Toate rubricile cu valorile privind costurile creditului trebuie sa fie completate.
- Trebuie sa aiba numar de inregistrare de iesire cu data in care v-a fost inmanat.
- Trebuie sa fie act original care sa fie stampilat si semnat de emitent pe fiecare pagina.

Mie (si altor clienti) mi s-a inminat un draft al actului aditional spre a-l studia, fara sa fie semnat de reprezentantul bancii si fara numar de inregistrare. E mentionat pe act ca s-a redactat in data 06 sept., dar mi s-a inminat spre studiere in data 07 septembrie.

Ce presupune acest lucru?

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:10, 15 Septembrie 2010
asta presupune ca studiati un act si se poate ca la banca sa semnati altul, daca nu sunteti atent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu comisioane banci arnoldada arnoldada Am un credit pe 10 ani cu rata fixa si mi s-a spus de la banca ca comisionul de risc devine comision de administrare cont.Precizez ca in contractul meu de ... (vezi toată discuția)
Act aditional banca dragosanton dragosanton Buna ziua, Ma numesc Anton Dragos si sunt din Constanta. Saptamana trecuta am primit o instiintare acasa prin care mi se cerea ca incepand cu data de 06 sept ... (vezi toată discuția)
Refuzul bancii de a-mi da spre consultare actul aditional imihai76 imihai76 Azi am fost din nou la brd unde am solicitat spre consultare actul aditional personalizat ptr creditul ce-l am in derulare.Bineinteles ca nu mi s-a dat actul ... (vezi toată discuția)