avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... oug50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

oug50/2010

Daca nu am posibilitatea(financiar) de a ma inscrie intr-un proces colectiv dar am refuzat AA personalizat si am facut sesizari ANPC ,la un eventual castig al procesului,hotararile judecatoresti vor fi aplicate si clientilor care nu au actionat in instanta?Rog raspuns urgent!multumesc!
Ultima modificare: Joi, 16 Septembrie 2010
atyaty, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mara Ionescu , Consilier juridic 23:51, 16 Septembrie 2010
Hotararile judecatoresti se aplica celor care au facut plangerea in instanta. Insa plangerile facute catre ANPC vor avea mai mult ca sigur aceeasi finalitate. Plus ca ANPC are posibilitatea sa dea ca sanctiune complementara aplicarea masurilor de intrare in legalitate pentru toate contractele similare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca nu respecta o sentinta definitiva si irevocabila soti soti Pe scurt in urma mai multor sesizari la OPC ca banca nu implementeaza corect OG 50/2010 ,( interzicea incasarea unui com.de risc, si banca l-a transformat ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti civile-litigiu de munca avram.razvanalex avram.razvanalex Buna ziua.Am si eu niste nelamuriri in legatura cu sanctiunile ce se pot aplica pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti. Am castigat procesul si ... (vezi toată discuția)
Sancțiune contravențională: permis de conducere suspendat ... Ilea M. Ilea M. Sancțiune contravențională: Permis de conducere suspendat două luni. Bună seara, În urma hotărârii Primei instanțe de judecată mi s a ... (vezi toată discuția)