avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sancțiune contravențională: Permis de conducere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sancțiune contravențională: Permis de conducere suspendat ...

Sancțiune contravențională: Permis de conducere suspendat două luni.

Bună seara,

În urma hotărârii Primei instanțe de judecată mi s a respins Plângerea contravențională împotriva Poliției Rutiere ca fiind neîntemeiata.
Hotărârea mi a fost comunicată prin poștă pe data de 10 Mai 2024.

Am declarat apel în termen legal și s a fixat primul termen de apel pt data de 15 iunie 2025.

Intrebare:
După pronunțarea Hotărârii din prima instanță mai am sau nu mai am dreptul să conduc autoturismul în această perioadă (adică din 10 Mai 2024 ..., până la pronunțarea Apelului) !?

Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2024
Ilea M., utilizator

Alte discuții în legătură

Renunțare la apel cu poliția rutieră Ilea M. Ilea M. Bună ziua, Am un proces cu Poliția Rutieră iar prima Instanță a hotărât (pe data de 10 Mai), că îmi respinge Plângerea contravențională și ... (vezi toată discuția)
Predare permis de conducere Dan897 Dan897 Am pierdut un proces in care am cerut anularea unui PV intocmit de Politia Rutiera. Prin urmare, trebuie sa predau permisul de conducere (care mi-a fost ... (vezi toată discuția)
De cand curge termenul de 15 zile de predare a permisului in cazul respingerii plangerii, daca mi s-a dat si termen de apel de 30 zile? user77 user77 Buna ziua, Am facut contestatie impotriva procesului-verbal contraventional potrivit caruia se constata ca am trecut pe culoarea rosie la semafor. Acum ... (vezi toată discuția)